Yay or nay?

Igår efter jobbet så rusade jag in på NK för att kika på en kappa. Jag fastade för en väldigt kvinnlig kappa! Haha hur gärna jag en vill så är jag ju inte trendig. Nej den här passade mig perfekt! Den är i en riktigt mjuk ull och den går in vid midjan och är sedan klockad och har en fårskinnskrage som man kan fälla upp så det blir så där mysigt. Den är riktigt klassiskt och kommer från ett Österrikiskt märke som heter Erich Fend. Jag tror det här är en bild på den. Beskrivningen stämmer inte riktigt men den ser ut så här även om den är finare i verkligheten!

20131012-093333.jpg

Vad tycker ni? Jag är så glad att jag slipper leta bland stela kappor som är luddiga redan i affären haha.

||||| 1 I Like It! |||||

3 reaktion på “Yay or nay?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *