Jag kommer aldrig sluta drömma!

Idag på lunchen så var jag ute med Noël och hamnade på en gata inte långt ifrån där jag bor – den är superfin. Ni vet såna där stora fina trähus. Och så upptäckte jag att de hade en sån där gångbana med gräsmatta mellan banan och vägen. Som i USA!

amerikansksvenskgata

Jag har alltid vela bo så…. titta (det här är då i USA)

Amerikansk gata

Där skulle jag då bo i mitt finaaaa hus. Detta är ett hus som alltid finns med i min dröm. Inredningen varierar… ibland är det vitt, ibland är det mörkt, ibland är det beige haha.. men utsidan är alltid densamma!

amerikanskt hus

Och förlåt… jag kan inte låta bli.. men jag måste slänga i lite julpynt ;-). Precis så här skulle jag göra.

amerikanskt hus jul

 

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *