Wet plum

En del av mitt jobb är att surfa runt på massa härliga skönhetsbloggar (stackar miiiig). Så klart blir man ofta sugen att köpa massa produkter! Men oftast brukar jag hålla mig för jag jobbar med så himla bra produkter själv. Men ibland så kan man inte låta bli. Det gäller främst smink för även om jag är supernöjd med Pürminerals så finns ju så klart inte ALLA färger i sortimentet. Häromdagen så läste jag Linda Hallbergs blogg. Hon skrev då om Pure color high intensity Lip laquer från Estée Lauder som är ett läppstift och gloss blandat. Hon hade på sig färgen ”wet plum”. Jag fick då ett sånt där rysligt ”habegär” och rusade till NK efter jobbet igår och köpte mig ett!

Estee-lauderläpp

Jag använde det idag och det sitter verkligen jättebra! Förutom det så la jag även i lite färg i håret imorse lite hastigt och lustigt :-). Det finns en salongsprodukt från Davines som är en toning (Fineste Pigment). Den är superenkel att bara sätta i några minuter för (att i mitt fall) dämpa det ljusa från sommaren. Jag är nöjd med ”mörkheten” men jag skulle vilja ha en kallare ton. Ska ta ett snack med experterna på jobbet 🙂

tessrosaläpp

 

 

 

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *