En doft av sommar

Ni som har läst här ett tag vet om min stora kärlek för doften Gardenia. Ni kanske kommer ihåg dramat med min fina Chanel parfym…(Chanel Les Exclusives Gardenia) som var sönder när jag fick den och jag kompenserades med jätteflaskan :). Ja här hade jag länkat om inte hela bloggen hade kraschat i somras…

Hur som så var jag med mamma på en plantträdgård idag och jag gick där och strosade och plötsligt kände jag doften på flera meters håll….Gardenia!! Ja där stod de

20130920-182956.jpg

Då kom jag på att jag har glömt att berätta om min senaste parfym!! Jag är numera en stolt och lycklig ägare till en Van Cleef & Arpels Gardenia. Varför två Gardenia parfymer kanske ni tänker? Varför inte säger jag ;). Skämt och sido så doftar Chanelparfymen Gardenia lite av (vad jag själv skulle beskriva som) en pudrig ton. Som damen i butiken i Zürich sa ”it smells like a lady should smell”. Gudomlig alltså :). Van Cleefs parfymen doftar mer ren Gardenia och lite fräschare. Nu är jag ingen expert på dofter men så känner jag. Så lycklig för båda mina flaskor!!

20130920-183823.jpg

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *