Pasta pasta

Jag beställer typ aldrig Carbonara på restaurang! Huga får lite panik när jag tänker på en rå äggula som ligger där och dallrar! MEN jag hittade ett kul recept i Allt Om Mat och bestämde mig då även för att göra pasta från grunden (med mammas hjälp då man behövde typ 8 armar). Här hänger de och torkar!

I en riktigt carbonara ska det inte vara grädde tycker jag! Utan ägg och riiiikligt med fin parmesan! Som tur är så hade jag köpt med mig några bitar när jag var i Italien för några veckor sedan!

Jag kan inte låta bli att tänka på Benjamin Ingrosso! Har man sett Wahlgrens Värld så vet man hur mycket han älskar denna rätt! Han verkar vara en hejare på att laga den också! Undrar vad han använder för recept? Jag använde detta som jag helt fräckt fotat från Allt Om Mat…

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *