Lady in red

Igår hade jag dubbla pressmöten för Pür Cosmetics där vi presenterade vårens alla nyheter. Det är alltid så himla roligt med dessa pressmöten – smink är KUL och alla som kommer är så positiva och glada! Då vårt marknadsmaterial gick i rött så bestämde vi (tjejerna på Kraft) oss för att klä oss i lite färggranna kläder och jag valde den här röda blusen från Daisy Grace.

TessrödJag fick jättemycket frågor om vad jag hade använt för produkter… so here we go:

Först har jag Pürs Illuminate & Glow Primer

Correcting-Primer-IlluminateAndGlow

Sedan har jag en nyhet som släpps i början av maj – ett foundationstick från Pür i färgen ”light tan”

4-in-1 Foundation Stick-LightTan-CapOff-300dpi

Rougen är från min älskade nya Blush Book också från Pur. HELT MAGISK!! Jag har den orange längst ner i vänstra hörnet!

4-in-1_Blush Book-OPEN-300dpi

Slutligen så har jag en ny läpprodukt också från Pür. Denna lanseras dock inte förens i juni… men värd att vänta på. Den är matt på ena sidan och på andra sidan finns det ett glans om man vill ha det! Jag har färgen ”single 4 tonight”!

Lip Duo-SingleTonight-300dpi

 

 

 

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *