Shoe mania

Ok snön ligger djup och det är ca 10 minus ute! Men innan man hinner ropa hej så är våren här så det gäller att vara ute i tid och se till att man har lite härliga vårskor i garderoben! Lite som med bikini – är man inte ute i god tid så är allt slut!

Den första skon på min önskelista är nog mest trolig att jag köper! Älskar rosetter, älskar guld och älskar sköna skor! Den här godingen från Steve Madden tror jag uppfyller alla mina krav. Ska gå och prova den!

Den här skon från Gant hade jag förra året men i vitt! Vet inte om det är så bra betyg men den är helt förstörd nu! Antingen har jag använt dem för mycket eller så kan man inte förvänta sig mer av den här typen av sko! Hur som så var den såååå skön! Satte på mig dem första dagen och gick över 17000 steg utan skavsår! Bra betyg! Och rosaaaaa!

Vi fortsätter det rosa temat! Har ni sett de här fina från Flattered?? Jag vill ha dessa, ett par i helsvart och även cerise tack!

Och till sist måste jag ta med skornas skor från Chanel. Så fin! Ovan skor ligger på mellan 1000-1300…men denna går loss på en 7-8000. Så ska nog inte köpa nu. Men en dag så….

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *