Smygstarta julbaket

Jag älskar att baka men som jag har skrivit här förut så gör jag det sällan för vem ska äta upp allt haha? Men när jag är hemma hos mamma och pappa så brukar jag passa på! I fredags provade jag på ett något tidskrävande recept! Jag är dålig på att läsa igenom recept innan jag startar och hade jag gjort det så hade jag insett att degen skulle vila i kylen i en timma… nåja jag fick till dem till slut! Receptet säger att det blir totalt 8 kakor men det blev några fler! Men ska du ändå göra dem så föreslår jag en dubbel sats. Det var lite pilligt men inte så svårt!Linzer Cookies heter dessa söta Österrikiska kakor med saffranssmak… receptet hittad du här!

||||| 7 I Like It! |||||

En reaktion på “Smygstarta julbaket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *