Sommarlista

Hittade en kul sommarlista på Elle och tänkte att den snor jag helt fräckt!!

tesssemester

Mina planer för sommaren: 
Jag jobbar en och en halv vecka till – sedan ska jag vara ledig tre veckor. Den tiden är ganska oplanerad – hänger på bryggan på Fullerö och gosar med Noël (hunden) spenderar tid med min familj och mina syskonbarn och min kompis CATRIN som äntligen bor i Sverige igen. Klämmer in några dagar i Palma med en god vän och ska även se Erasure (förlåt Robbie Williams). Det är det enda som är planerat!

Favoritsommarmånad: 
Men det går ju inte att säga. Men om vi säger att maj är vår… så kanske juli då… OM vädret är fint. Men juni är ju bra fint också då det grönskar så. Nej jag väljer inte!

Största sommarutgiften: 
Det blir nog Palmaresan då den spontanbokades i sista minuten! Men så värt!

Vad ser jag mest fram emot i sommar? 
Att bara få slappa!!!

Här badar jag helst:
Jag är inte så kräsen bara jag FÅR bada!!! Jag älskar att bada! Men det måste vara skaplig värme i vattnet. Hoppas på några härliga dopp i Mälaren men då måste temperaturen upp till ca 24/25 för att det ska vara riktigt härligt. Poolen i Palma när väl bjuda på några härliga dopp. Sedan väntar ett uppvärmt hav på mig i Spanien i oktober! Jag ska nog få bada så det räcker och blir över.

Det här har jag på mig i sommar: 
Bikini och solklänning när jag slöar runt på Fullerö (och håret i knut). Annars gillar jag shorts och skjorta/blus. Är ingen klänningstjej!

Det här lyssnar jag på i sommar: 
Samma som året runt – synthpop. Är ingen sommarpratslyssnare… nej ligger jag och solar så vill jag nog helst ha tyst… eller läsa.

Det här tittar jag på i sommar: 
Någon härlig romcom om regnet öser ner!

Bästa sommarstället:
Fullerö (när vädret är som det ska). Min oas!

Det här äter jag i sommar: 
Tro det eller ej men sommaren brukar vara min ”nyttiga” period (allt är relativt haha). Men då är tiden MIN och jag kan göra som jag vill. Grillar gärna!!

Det här läser jag i sommar: 
Alla chicklit böcker från Pocketshop som jag kan lägga vantarna på (och inte redan har läst…)

Det här kommer jag sakna i sommar:
Min egna säng. Den är oslagbar. Men den finns ju kvar efter sommaren som tur är 🙂

VAD SKA NI GÖRA????

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *