Parlez-vous francais?

I fredags var det dags för min och Maries årliga sommardejt på MrFrench. Ni som läser här regelbundet vet ju att vi brukar ses där minst två ggr om året – jul och sommar! Men i år har vi även klämt in en trevlig brunch. Man skulle ju tro att jag borde tröttna på det stället när jag jobbar ett stenkast därifrån men icke! De förnyar sig hela tiden och utsikten är ju magisk! Lunch, AW, brunch, middag eller party (ni har väl hört talas om deras legendariska dagfester??) – jag trivs alltid!

MEN åter till vår sommardejt! Vi lyckades pricka in en mulen dag men vad gör väl det när humöret är på topp!!


Inne var det preppat med härlig belysning och värme!!Vi började i loungen i väntan på vårt bord! Med smarriga drinkar!Men starka drinkar kräver också att man får något i magen. Vi beställde in lite småtallrikar med galet goda langos och ”vårrullar”. Jag älskar smårätter! Har så svårt att bestämma mig jämt annars!


Sedan förflyttade vi oss till vårt bord där vi beställde in flera smårätter – kalixlöjrom och crabcroquette…


Sedan satt vi och bubblade så länge att vi fick fylla på med lite mer mat… t ex rödräkor som vi grillade själva vid bordet och som man sedan dippade i en chorizoröra! Ja men ni hör ju!!


Och toppade det med lite skaldjur!


Vid det här laget var vi så mätta att dessert var inte att tänka på! Men en hotshot funkar ju alltid!


Sen skulle man kunna tro att kvällen var slut… för mig är den normalt det… jag går sällan ”ut” nu för tiden. Orsaken – tycker jämt det spelas så dålig musik! MEN vi tog oss bort till baren igen som vid den här tiden hade blivit ett dansgolv och jag fick ta tillbaka allt jag sagt för det var värsta draget så vi dansade oss vidare genom natten! All in all – en toppenkväll!

||||| 12 I Like It! |||||

En reaktion på “Parlez-vous francais?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *