Min midsommar

Hoppas att ni alla har haft en fin midsommarhelg vad ni än har hittat på! Jag packade in mig själv och min kompis Maria i bilen och åkte hem till mina föräldrar för ett klassiskt firande med sillunch, majstång och grill! Tyvärr vaknade jag upp på morgonen med megaskallebang, svidande näsa och hals så det blev lugna puckar och när de andra gick till majstången så tog jag en tupplur. Men lite mys orkade jag med!

Vi vaknade faktiskt till soool och åt en brakfrulle med fin utsikt!


Lilla Noël blev stylad och fick följa med på en promenad där vi plockade lite fina blommor till bordet!
Sen intog jag köket!


Man ser inte men jag har på mig denna från Lindex. Blir nog sommarens favorit!


Jag är ingen sillfantast så jag hade fått tillstånd att göra en laxcheesecake! Dra mig baklänges så god den var. Kan verkligen tipsa om denna till sommarens fester. Receptet hittar du här!!


Men givetvis fanns det sill också!
Och tåååårta som min syster snurrat ihop!


På kvällen kom regnet så då dukade vi inne och började om igen 🙂Bra dag 🙂

||||| 10 I Like It! |||||

En reaktion på “Min midsommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *