Min dag

Jag fyllde ju faktiskt år på riktigt i veckan som gick… och det skulle ju firas! Jag hade tagit ledigt några dagar och åkt till mina föräldrar för att fira! Började morgonen med en smarrig frulle!


Sedan intog jag köket! Jag började med att baka rosenbröd… sedan stod jag där nästan hela dagen med ett break för lunch med min bror!


Jag tror jag fixade mig själv på knappt 30 minuter. Men älskar det här matta läppstiftet från Pür! Det sitter som berget hela dagen!! Färgen heter ”passion” och lånade hem det från kontoret för att prova. Men jag tror banne mig jag måste beställa det!!


Älskar de här servetterna jag köpte på NK! Man blir ju så glad av dem!
Fördrink!


Jag glömde fota maten men inte den goda tårtan som mamma hade bakat! Ääääälskar den här tårtan – en favorit på min födelsedag. Chokladkrämen är smaksatt med lite kaffe och den är fylld med äppelmos! Så smarrig!


En bra dag!!!!

||||| 13 I Like It! |||||

En reaktion på “Min dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *