Hörde jag skål???

Åhhh igår kväll hade jag en av de roligaste kvällarna på länge!!! Jag hade bjudit hem mina fina vänner på lite tidigt födelsedagafirande! Hade varit såååå peppad hela veckan och nu var det äntligen dags!


Bordet var dukat med temat ”flamingo” haha. Man ser tyvärr inte ljusslingan tänd här men den var så kul!


Snittar med Skagenröra och fetaoströra med limemarinerade soyabönor (de senare var supergoda och recept finns i Elle Mat och Vin som finns i butik nu)


Till det – aperolsorbet med prosecco! Ja men herregud! Precis lika gott som det låter. Receptet hittar du här! Jag har ingen glassmaskin men det gick bra att ställa in i frysen och röra om då och då. Men det tar tid så förbered en dag eller två innan! Helt klart värt det!!Efter fördrinken fick ingen gå till buffen utan att förevigas!! Brukar jämt glömma det!


Däremot glömde jag föreviga buffen… Västerbottenpajer, italienska charketurier, ost och kex! Meeeeen jag glömde inte fota min tårta som jag slet med… bakade allt från grunden. Så stolt!


Vi skrålade 80 tals hits och schlagers så att folk skrattade på gatan… är du snabb så hinner du se lite skoj på instastories innan de försvinner 🙂 (theresejirving)

Min vän Maria är en hejare på att blanda Cosmos så givetvis fick hon inta köket!
Tack mina fina vänner för en galet kul kväll!!! Nu ska jag diska :)))

||||| 15 I Like It! |||||

En reaktion på “Hörde jag skål???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *