En riktigt bra dag!

Ja hur ser en riktigt bra dag ut? Solsken, god mat och fina vänner tycker jag! Och det har den här dagen bjudit på!!

Var superpeppad imorse då jag hade en trevlig frukostdate bokad med en vän jag inte sett på länge! Snygg i håret var jag också då min fina kollega Anette förbarmade sig över mig igår!


Stockholm bjöd på stråååålande väder och jag styrde kosan mot Strandvägen 1.


Där serveras det alltid supersmarrig frulle!


Som intogs tillsammans med fint sällskap i form av söta Frida. Vi har inte setts på länge så det fanns en hel del att avhandla. Så mysigt!


Sedan bar det av till jobbet men kl 12 blev jag upphämtad av min syssling Jennifer som bjöd på en tidig födelsedagslunch på Godthem!Jag hade lite paltkoma på jobbet på eftermiddagen men det strålande vädret utanför fönstret höll mig vid gott mod! Med en sån härlig dag så kanske det inte gör så mycket att kvällen ska spenderas med att rensa i skåpen i köket… det påbörjades redan igår så mitt köksbord ser ut som ett loppis…så det måste avslutas!!!!

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *