Latmanstips

Är ni som jag? Lite lata?

Normalt brukar jag ha en foundation med SPF i men provar en annan just nu och så måste man ju smeta på SPF först… ja och så dagcreme och primer etc etc. Jag är faktiskt lite bekväm när det gäller sånt. Skickade just ut pressinformation om en creme från Medik8 och blev då påmind om den och tänkte att den måste jag ju skaffa igen.. och även tips ER om. Jag pratar om Hydr8 Day 360 Rich Formula (fancy namn va?) Det är en dagkräm med alla dess fördelar: den skyddar huden mot glykosylering (det som händer om man äter massa snask/socker), ger c-vitamin, stärker hudcellerna, ger massa fukt och skyddar huden mot föroreningar och fria radikaler. MEEEEEN utöver detta så har den även SPF 30. Jippie yay liksom – man kan hoppa över ett steg!

Det var mitt tips till er! Klicka hem den hos Hudoteket eller Skincity t ex!

Hydr8 day 360 SPF30

När jag ändå håller på att tipsa så kan jag ge er ett tips om en produkt som kommer ut om någon vecka.. nämligen en handkräm – den också med SPF. Alltså när vi var på Gran Canaria så skrattade jag och min kompis åt mina händer. De blir suuuuuperbruna efter en dag i solen. Jag menar – det ser helt sjukt ut – jag brukar haja till och tänka ”vems händer är det där”. Och visst – man kan skratta åt den nu. Jag tror att detta beror på att de har varit så mycket i solen (t ex när man spelar golf) så de bara suger åt sig solen på en gång. MEN det kommer ju att vara mindre roligt om så där 10 år när jag har massa pigmentfläckar :-(. Men det är aldrig för sent att börja jobba med det hela så det ska jag göra nu!!! Visst att man kanske kommer ihåg att smörja in händerna med SPF på morgonen men sedan tvättar man dem ju under dagen (förhoppningsvis…) och då är det bra att ha en handcream i väskan och bättra på! Jag provade även denna här på kontoret och den är GRYM. Jisses vilken härlig mjuk känsla mina torra händer fick!!!

hand_cream_SPF25_CMYK_reflection

Men som sagt – den kommer först till 1 juni!

Så det var dagens SPF tips från mig. Om ni inte använder dessa – använd något annat! Lova mig!

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *