Fortfarande glad!!

För en vecka sedan så kom jag tillbaka från lunchen och där på mitt skrivbord låg en blombukett… och en svart tygpåse! Kände mig helt förvirrad! Det visade sig att jag hade VUNNIT Daisy Beauty PR Award! Jag och min kollega Viktoria tjoade och hoppade för oss själva. Jag blev verkligen såååååå glad! Man sitter och jobbar på sin kammare och man är ju inte mer än människa så ibland tvivlar man på sig själv! MEN nu är det slut med det! Det var andra gången jag priset – jag vann första året då de införde priset och har varit nominerad alla år sedan dess! Och nu var det alltså dags att vinna igen! Jag har gått på moln sedan dess!


Mina fina kollegor ordnade med fint firande!


Så här löd motiveringen:
I en tid när PR-folken försöker övertrumfa varandra i kreativa SoMe-vänliga event, lyckas Therese utan stora åthävor hålla sina många varumärken relevanta. Med ödmjukhet och förståelse för arbetssätt hos både press och bloggare levererar hon information med guldkant. Vinnare för andra gången!

||||| 10 I Like It! |||||

2 reaktion på “Fortfarande glad!!

  1. Linnea Öst

    Och du är SÅ värd varje nominering. För att inte tala om att hugga priset ännu en gång. Bra jobbat!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *