Tips från Tess

Ja ni – nu ska vi prata solskydd igen! Snälla sluta inte läsa! Jag smorde in mig med SPF 50 och 30 igår och trodde jag var på säkra sidan då jag fyllde på hela dagen. MEN igår kväll började det hetta på baksidan av låren och vaderna. Det gjorde jääääätteont och jag var knallröd och huden stramade. Förstod då att jag hade missat några fläckar. Det är då man inser hur viktigt det är med solskydd. Tänk att vara så över hela kroppen!!!! Förutom att det gör ont så är det ju farligt… och vem vill bli rynkig i förtid?

Och innan någon ens hinner tänka tanken ”ja men jag vill ju bli brun” så kan jag lugnt meddela att de delar av kroppen som var ordentligt insmorda har fått en fin ljusbeige färg (sakta men säkert). 

Så var inte dum – använd solskydd! Själv fick jag snällt placera mig i skuggan idag tack vare mitt slarv!!!!

||||| 8 I Like It! |||||

3 reaktion på “Tips från Tess

  1. Annica

    Efter att jag läste detta klickade jag hem denna krämen med SPF50. Använder givetvis alltid SPF i solen men har hittills inte hittat den där krämen som både gör sitt jobb och känns skön. Hoppas jag gillar denna och jag skulle vara superglad om jag får en sån fräsch och härlig solbränna som du fick!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *