About last week!

Förra veckan gick Swedish Beauty and Cosmetic Awards av stapeln – skönhetsbranschens Oscarsgala! Hade så sett fram emot denna kväll! Vi var nominerade i inte mindre än fem kategorier och bara det i sig är ju stort!

Försökte fånga mig själv på bild innan vi åkte men jag blev bara suddig! 


Här med några av mina kollegor innan vi hoppade in i taxin…


Vart gick festen av stapeln då?? Ju i Blå Hallen! Så jädra mäktigt!Under fördrinksminglet så träffade jag på massa härliga människor som jag känner men man vill ju inte slita upp kameran det första man gör :). Det finns alltid massa annat man måste avhandla. Men de här fina donnorna fastnade på bild: Wiveka från Frisörföretagarna samt allas vår Daisy Beauty Kicki!


Sedan är det tomt i kamerarullen en stund för middagen tog vid… och jag var så uppspelt och nervös. Tre av våra kategorier ropades upp utan att vi vann något :(. Sedan var det bara de två tyngsta kategorierna (enligt mig) kvar. Och tror ni inte vi kammade hem dem??? Jag var så glad och stolt då jag fick gå upp och ta emot våra priser. Vi är ju många som jobbar med våra produkter och vi jobbar hårt med lanseringarna så det är klart så kul att få belöning! 

Första priset var ”årets hudvård över 700 kr” och det gick till Medik8s r-retinoate. 

Andra priset var Davines Your Hair Assistant som vann ”årets stylingsserie Frisör”Jag kan föresten tipsa om att vi tävlar ut dessa vinnare på våra sociala medier nu. Gå in på insta och sök på Davinessverige och Medik8sverige!

Ohhhh och slutligen! Min underbara, fina och duktiga vän Daniel var konferencier (tillsammans med Jessica Almenäs) så det gjorde det extra kul att få gå upp på scen! 

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *