Håren håren hååååååren

Då har Oscars gått av stapeln! Alla tidningar rapporterar om de vackra klänningarna (och jag älskar dem självklart jag med). Men vad vore alla dessa vackra skapelser om inte sminket och håren var på plats??? Själv är jag ju hårfanatiker så jag har samlat i hop mina favoriter i ett litet kollage här.

kollage

Saknar ni någon? Ja självklart Emma Stone. Det var så klassiskt Hollywood snyggt att det förtjänar en egen bild. En vacker dag skulle jag vilja våga ha den här färgen! Hennes make är också så klockren på henne!!!!

emma stone

 

Tyvärr fick vår egna vackra Alicia Vikander inte godkänt av mig. Hon är såååå vacker så det spelar kanske ingen roll. Hon är ju så söt i sin slarviga knut men när det är Oscars så måste det iallafall se ut som man har dragit en kam genom håret! Tycker jag 🙂

Bilder lånade från E-online.

 

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *