Daisy Beauty Awards

Jisses veckan som gick har verkligen gått i ett. Har haft massa kul för mig men veckans höjdpunkt var ändå Daisy Besuty Awards där massa fina priser skulle delas ut till skönhetsbranschen. I juryn sitter inga mindre än Sveriges främsta skönhetsbloggare. Vi var nominerade i inte mindre än fyra kategorier!! Så jag var lätt laddad!!


Jag började med att möta upp mina snygga och underbara kollegor för ett snabbt glas vin på Riche!


Sedan begav vi oss till Norra Latin som visade sig vara en grym festlokal!Vi möttes upp av kvällens värdinna Kicki Norman som hade den snyggaste klänning jag sett på länge (Victoria Beckham). Här på bild med ett gäng underbara skönhetsbloggare!


I hårkategorin tävlade vi mot oss själva med både Davines och label.m som finalister


Och det blev underbara Diamond Dust schampo och balsam som tog hem priset!


Priser i all ära – men en sån här kväll är nästan det roligaste att få träffa alla härliga människor! Man kan ju inte springs runt och fota alla men söta Sanna slapp inte undan då hon hade den finaste rosa klänningen!

||||| 4 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *