I mitt badrumsskåp

Jag har precis uppdaterat min hudvårdsrutin. Jag är generellt ganska torr i huden tack vare att jag äter Levaxin för min sköldkörtel. Lägg sedan till att det är vinter… ja då blir det ännu värre. Utöver detta så är jag lite känslig och  jag har två röda fläckar på kinderna som gärna blossar upp. SÅ nu har jag beställt hem två godingar från Medik8 som jag använder under mina vanliga krämer morgon och kväll. Det är Red Alert Serum – den har en lugnande effekt och bygger upp hudens lipidbarriär. Denna alternerar jag med Hydr8 B5 Skin Hydration Serum som ger massor med fukt men som även har en antiinflammatorisk och klåddämpande effekt!

hydr8 B5 product

Jag har även en rengöring som jag gillar. Vet inte om den är heeeelt optimal för mina rosiga kinder men älskar exfolieringen. Använder den bara några ggr i veckan.

Den heter White Balance Cleanse och det är ett pulver som man blandar med vatten så det blir ett skum och sedan tvättar man ansiktet. Den tar bort döda hudceller och ger en klar och jämn hudton. Love it! Man känner sig verkligen REN!!!!

White Balance Cleanse

Även om jag jobbar med detta varumärke så är detta inte ett sponsrat inlägg.  När jag skriver om produkter här så använder jag dem verkligen!!! Om du är intresserad av Medik8 så finns en återförsäljarlista här. Eller så klickar du hem dem här  eller här.

 

||||| 5 I Like It! |||||

3 reaktion på “I mitt badrumsskåp

  1. Tove

    Hej! Jag undrar hur Bioline och Comfort Zone är ur miljösynpunkt. Vet att de inte är eko men hur är de ur andra aspekter? Tänker t ex på hur de produceras och bryts ner i naturen. Tack på förhand! Vänliga hälsningar från Tove

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *