Välkommen 2017

Jag tycker det klingar bra – 2017! Eller som jag sa till mina vänner igår ”det känns som framtiden”. 
Hoppas ni hade mysigt firande. Jag hade tre vänner här på middag. Vi hade delat upp sysslorna lite. Men eftersom vi var hos mig så var det jag som dukade. Det är alltid så kul. I centrum stod mina fina tallrikar med blå och guld kant (från farmor och farfar) – så temat var blått och guld!Jag matchade dukningen jag med!!!


Vi startade kvällen med Champagne och västerbottenchips!


Maria hade gjort en heeeeelt magisk hummersoppa till förrätt! Den var gjord från grunden – fond och allt. Som en liten överraskning låg det en bit gruyere i botten. Sååååå gott! Recept här!


Jag hade kokat ihop varmrätten – fiskrullar fyllda med lax, rödlök och färskost! Till det en vitvinssås och pommes duchesse. Recept på fisk och sås här! Recept på pommes duchesse googlar du enkelt fram!


Nicke hade gjort en supersmarrig Amarula Creme Brulee


Till detta drack vi massa goda viner som Johannes hade fixat!

Vi hade en supertrevlig kväll med massa 80 tala hits och schlagers!

Järngänget!


Idag blev det frulle framför nyårskonserten från Wien följt av långprom i solen, disk och nu soffläge.

Hur firade ni??

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *