”Vuxen” köttfärssås

Jag ääääälskar köttfärsås och spaghetti!!!! Jag vet att många barnfamiljer tycker att det är trist för de äter det flera gånger i veckan. Jag kanske gör det en gång om året… Och då är det lyx!!!

Torsdagen innan kul provade jag ett nytt recept från DN som jag bjöd mamma och pappa på. Det hette ”köttfärsås med kryddpeppar” men innehöll massa annat smarrigt som skånsk senap och balsamvinäger också. Resultatet blev något helt annat än den köttfärsås man är van vid. En mer ”vuxen” smak. Jag gillade det verkligen. Receptet hittar du här!! För en något mildare smak – skvätt i några matskedar grädde!


Det är inte för intet som jag har denna tavla hemma 😉


Most of the worlds problems would be solved with a decent spag bol! 

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *