De små stunderna!

Det är många som säger till mig ”nu är det bara några dagar kvar till jul Therese – nu är du lycklig”. Och visst är jag det – julafton är supermysigt! MEN för mig är det hela december som är det mysiga och som jag älskar så mycket. I år har december varit superstressigt och så får det inte vara nästa år! Jag vill bara få njuta med vänner och familj. 

Men jag har ändå lyckats bra med att få till lite trevliga stunder. Imorse var en sån stund! Min bror och hans barn samt min morbror och en kusin kom hit på frukost! På menyn fanns risgrynsgröt, saffransscones, skinkmackor, kaffe och juice. En underbar morgon!

Noël var oerhört sugen… Och lyckades roffa åt sig en saffransscone när vi inte tittade. Men vi fick den ur gapet på henne innan hon hann moffa i sig 🙂

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *