Min julmaxade helg!!!

Alltså helgen som gick – så sjuuuukt maxad med massa kul!!!! Jag började helgen med julbord tillsammans med MarieMr French. Det är tredje året på raken som vi går dit så man kan väl säga att det är lite av en tradition :-). Och vi enades om att det bara blir bättre och bättre där. Jag kan verkligen rekommendera ett besök dit under december. Jag menar… de har ett helt RUM dedikerat till sötsaker! Bara en sån sak!

Jag fick inte till så bra bilder men kika in hos Marie som hade med sig proffskameran 🙂

mfkollage

I lördags stökade jag i köket mest hela dagen. På kvällen begav jag mig till min kompis Nicke som fyllde år och bjöd in till lite Nobelmys. Jisses vad vi smaskade massa gott och hade det mysigt!

nickekollage

Söndagen tog sedan nästan priset i julighet! Klockan fyra så knallade jag in med tre kompisar i St Jacobskyrkan för att se året luciatåg. Jag har gått ditt så många år nu att jag har tappat räkningen. MEN man blir aldrig besviken. Det är så klassiskt juligt och fint. Efter det så hade jag bjudit över tjejerna på lite julmys hos mig. På meny stod ”Glöet” (tänk dig bubbel med smak av glögg….) följt av jansson, köttbullar, julskinka och vörtbröd… ja det godaste från julbordet. Vi avslutade med knäck, hemmagjorda Mozartkulor, skumtomtar och pepparkakor. Jag fick riktig julfeeling och det var så himla härligt att bara få sitta och snacka med mina vänner!

tesskollage

tessmat

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *