Bästa hudtipset – fynda idag!

Ohhhh helt sjukt! Hade redan bestämt att jag skulle skriva om två produkter idag som jag inte kan leva utan just nu. Så kikade jag in hos Hudoteket och såg att de har 25% på Comfort Zone idag!!!! Detta är inte ett reklaminlägg – jag får inte betalt för att blogga om de produkter jag jobbar med. Det är ett tips från mitt hjärta :).

Jag har lite lätt känslig hy och blir supertorr på vintern så det här är min bästa duo just nu. Först kör jag Comfort Zone Essential Peeling. Det är en enzympeeling så den ligger bara på huden utan att jag skrubbar (inte bra för mina röda kinder). Man blir så mjuk efteråt och får fin lyster.

Sedan kör jag Comfort Zones Hydramemorymask. Ja som ni förstår av namnet fukt fukt fukt!

Förutom att de är grymma så är de snygga på hyllan också :).

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *