Tess tipsar!!

Nuuu ska ni få lite hårtips av mig :-). Unite har nämligen släppt lite nya produkter som är heeeeelt amazing. Det handlar om schampo och balsam och det finns två olika duos. Den ena ger volym och den andra mjukt och följsamt hår. Givetvis har jag provat båda och älskar dem.

”Boosta” heter den som ger volym. Nu är jag inte så mycket för extra volym så jag tonade ner det lite. Men om man har lite tunnare hår och plattare hår så är det grymt. Det ger liksom lite ”struktur” i håret så man kan piffa lite med det under dagen! Doftar ljuvligt av kokos också 🙂

artnr-10023-boosta-shampoo

Så här blev mitt hår när jag använde dem!

boosta

 

Sedan har vi den duon som är min favorit – Lazer Straight. De doftar kakdeg! På riktigt!! Andrew Dale som är grundaren av Unite ville ha produkter som doftade som det gjorde när hans mamma bakade när han var liten. Mums – man vill nästan äta upp dem. Håret blir så mjukt och fint och får sån fin lyster!


artnr-10025-lazer-straight-shampoo

 

Och mitt hår blev så här!

tesslazer

Är ni bekanta med Unite så kanske ni känner igen namnen… det finns nämligen redan stylingprodukter med dessa namn. Så vill man bättre på effekten ytterligare med dessa stylingprodukter så får man givetvis ännu bättre effekt!!

Sen vet ni väl – ni måste föna håret för att få fram önskad effekt :-). Jag får ofta den kommentaren ”men åhh ditt hår ser fönat ut”. Det kan du ge dig på att det är – stylingprodukter gör ingen nytta om de bara smetas i vått hår och sedan får torka av sig själv. De flesta stylingprodukter värmeaktiveras – så investera i en bra fön 🙂

 

||||| 12 I Like It! |||||

2 reaktion på “Tess tipsar!!

 1. Annica

  Hallå! Har du nån bra fön du kan rekommendera för att man ska få till stylingen så fint som du?
  Jag har för mig att du jobbar med Label M. Jag är så sugen på att testa deras Diamond Dust shampoo och balsam men i Halmstad där jag bor finns två ÅFs listade men när jag ringde den ena hade de inte överhuvudtaget Label M och den andra hade bara Label M stylingprodukter. 🙁 Finns det nån bra svensk webshop som har Label M och Diamond Dust-produkterna?

  Svara
  1. Therese Jirving Inläggsförfattare

   Ohh förlåt jag inte har svarat. Jag använder själv en ghd fön och den är så himla bra! När det gäller label.m så säljs det inte på nätet. Du får kanske kolla med en salong i Göteborg 🙂 Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *