Min helg

Hoppas ni alla har haft en skön helg! Jag har haft en sån där superperfa helg med bästa kombon av att slappa och hänga med vänner! 

Fredagkvällen spenderades i soffan framför Idol! Vem är er favorit? Min är söta Charlie!!

Igår spenderade jag mest hela dagen i köket då jag hade bjudit hem några vänner på Allhelgona mys! Ni håller skillnad på det va? Förra helgen var Halloween och nu Allhelgona. Det ska inte blandas ihop tycker jag! Hur som så var det superkul att få fixa lite och bjuda över lite vänner!


Glömde totalt fota fördrinken så håll till godo med nedan bild. Vi körde min klassiker den här tiden på året: äppeljuice, vodka (valfri mängd) och kanel som har fått stå och dra under dagen (så kanelen ger smak men sjunker till botten).


Till varmrätt åt vi en supersmarrig gryta som jag brukade göra när jag bodde på Isle of Man… Men hade tappat bort receptet. Men nuuuu återfunnet! Så gott med pressad potatis till!


Och till efterrätt en kanelbullekladdkaka! Googla recept så får du se :). Det jag valde hade vetemjöl special i sig så den blev inte så kladdig som jag önskat – men fortfarande jättegod! Hur som så kan ju kanelbullekladdkaka vara ett tips tills imorgon när det är kladdkakans dag!


Åhhh och så klart var vi till kyrkogården och tände ljus innan hela kalaset började! Höstens höjdpunkt!


I morse vaknade jag upp till snö ”storm” och winter wonderland. Så innan klockan var nio var jag påbylsad och klar för en långprom med min kompis Frida!


Sedan har jag tillbringat hela dagen med att kolla på cheezy kärleksfilmer från Hallmark. Som t ex Autumn Dreams

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *