Livet på en pinne

Tjoho vilken härlig dag vi hade igår. Låg parkerade på stranden hela dagen – solade, badade, läste böcker…OCH drack vit Sangria! Men på riktigt kommer bara dricka Cava Sangria framöver. Mycket godare än röd! Vet inte riktigt hur man blandar (så många recept på google) men det smakade lite äpple!På kvällen promenerade vi i fina Sitges. Så var så härligt sken!Vi var så klart på jakt efter något att äta :). Det är det enda som jag inte är gillar här. Maten är si så där (heja Italien alltså). MEN igår hade vi fått lite tips och hamnade först på en lite bar där vi åt Pinchos och sedan en superbra restaurang! Kanoners – då slapp vi gå hungriga den här kvällen också :).||||| 4 I Like It! |||||

En reaktion på “Livet på en pinne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *