Förstörd för livet!

Idag har jag varit och sett den senaste Bridget Jones filmen! Ja förväntningarna var ju skyhöga. Och som tur var så levde filmen upp till mina förväntningar :-). Om första filmen var en 10a så var andra en 7a och detta en 8/9!!! De hade verkligen lyckats fånga den där ”Bridget” känslan samtidigt som hon har fått bli lite äldre och lite mer stabil och det var lite mer seriöst i vissa stunder. Men självklart får man skratta!

Utan att förtälja något om handlingen så måste man ju bara få prata om hur SNYGG Patrick Dempsey är… och att man inte ska se såna här romantiska filmer som singel tjej – man vill ju att det ska vara så i verkligheten. Det fanns speciellt en scen med Patricks roll ”Jack” som var HELT magisk. Killar – se den och lär hahaha.

ladda-ned

 

Jag längtar redan tills den kommer ut som DVD 😉

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Förstörd för livet!

  1. Camilla Östergren

    Härligt! Då har jag något att se fram emot. Marianne och jag ska se den så snart vi hittar en kväll som passar. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *