Höstens underhållning

Jag har haft sån tur att jag den senaste tiden har gått på genrep av två superroliga grejer!

Först ut var Fantomen på Operan! Ja men ni förstår ju. Man behöver ju faktiskt inte säga så mycket men det måste jag göra ändå. När den gick i Sverige för en herrans massa år sedan så såg jag den inte… men jag hade inspelning och lyssnade om och om igen (tror banne mig det var kassettband – så länge sedan var det). Sedan hade jag turen att få se den i London när jag bodde i UK. Men sen… sen kom ju FILMEN! Vet inte huuuuur många gånger jag har sett den. Jag tycker Gerard Butler är fenomenal som ”fantomen”. Jag hade till och med en bild på honom i soffan bredvid mig när jag tittade (haha den bjuder jag på). Så GISSA om jag blev glad när jag fick chansen att få se den här i Stockholm.

Att Peter Jöback skulle vara lysande i rollen som Fantomen var det ju ingen som tvivlade på. Men jag hade dålig koll på tjejen som gör Christine. Det visade sig vara ett riktigt fullblodsproffs som har gjort rollen i London tidigare. Jag älskar Peter… men jag undrar banne mig inte om Emmi Christensson (som hon heter) inte är den riktiga stjärnan :-). Hon är ju med i nästan varje scen!

Biljetterna är lite på den dyra sidan… MEN det är värt vartenda krona. Det är en upplevelse. Bara scenografin är magisk!!!! Kika på bilderna här.

bildspel_08

Den andra föreställningen var en tvättäkta REVY. Det var länge sedan. Men oj vad vi skrattade och njöt! Robert Gustafsson, Vanna Rosenberg och Rachel Mohlin vet man ju att de är riktiga proffs och förväntar sig inget annat än toppkvalitet! Däremot hade jag lite dålig koll på hur Dan Ekborg skulle vara i en sån här roll (tycker mest man ser honom i elaka roller haha). Han var så sjuuuuukt rolig. Söta Kim Sulocki var också fruktansvärt rolig! Och sist men inte minst så dök überproffset Sanna Nielsen upp och levererade både humör och fantastiskt sång. Helt enkelt en kul kväll! Vad pratar jag om? Jo Oscarsrevyn så klart!

oscarsrevyn-poster-532x725

||||| 6 I Like It! |||||

En reaktion på “Höstens underhållning

  1. EVA

    4 advent är det min tur att få se fantomen.
    Jag såg den när Mikael Samuelsson spelade fantomen och det är ju som sagt några år sedan.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *