Smask till sista smulan!

Jag vet att jag har skrivit om det förut – hur kul jag tycker det är att baka. Men det blir sällan av hemma hos mig. Men i helgen var jag hemma hos mamma och pappa och roffade snabbt åt mig nya Elle Mat & Vin. Den matlagningstidningen är oslagbar. Det finns alltid så mycket kul i den som jag vill göra (och som känns överkomligt utan att behöva köpa miljoner ingredienser och gå en matlagningskurs för att klara av).

I senaste numret var det chokladtema – ja men ni förstår ju. Jag hittade ett recept på chokladkakor med hackad choklad i… Lite så där sega och kladdiga som ”chocolate chip cookies”… Men bara choklad. Det var valnötter i receptet men det hoppade jag över. Man skulle även ha lite flingsalt på dem – det tyckte jag lät läskigt så jag snålade lite. Men jag hade fel – så nästa gång jag gör dem så ska jag vara lite mer generös!De fick högsta betyg av både vuxna och barn!

Recepetet? Ja det hittar du i senaste Elle Mat & Vin. Det känns lite konstigt att lägga ut det när tidningen står på hyllan just nu. Jag ska köpa den själv… Eller kanske göra slag i den där prenumerationen. Finns det någon roligare post än tidningar???

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *