Tess tipsar!

Fall in love in 7 seconds!!!

Så säger Unite om sina 7 seconds produkter. Det betyder alltså inte att de verkar på 7 sekunder… utan att det tar bara 7 sekunder innan man älskar dem :-). Och det stämmer. Jag älskar alla produkter ur den serien. Mest känt är nog deras ”leave in” spray balsam som vann pris som bästa balsam i Swedish Beauty Awards när det lanserades. Sedan dess har det kommit torrschampoo och schampo samt balsam i den serien… och nu senast – EN INPACKNING!!!

Jag älskar den här inpackningen. Mitt bästa hårtips brukar alltid vara att när man vill vara fin i håret så brukar man oftast använda en inpackning samma dag man ska vara fin och så blir det plattfall för håret blir tungt  – använd den istället några dagar innan så hinner du tvätta håret igen så blir det bra. MEN här får jag ändra på den regeln. Även om 7 seconds masque är supernärande så gör det inte håret tungt! Det blir bara superfräscht, glansigt, mjukt och doftar ljuuuuvligt!

artnr-10022-7seconds-masque

 

Vad är det då som gör det så bra?

– Sheasmör från sheaträdet ger fukt och glans

– Ricinolja från ricinfrö gör håret mjukt och återfuktar

– Hydrolyserad keratin är ett protein som stärker och reparerar håret

– Aminosyra är ett protein som stärker och reparerar håret

– Ambraextrakt återuppbygger och ger fukt.

Kostar 319 kr!!! Jag kan varmt rekommendera att du ger ditt hår lite kärlek efter hösten! Jag är suuuupernöjd med detta!

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *