Middagstips!

Det KAN vara så att skogen kryllar av svamp just nu. Det vet jag inget om är jag rädd! Men däremot vet jag att det finns massa kantareller att köpa på ditt lokala ”torg”. Jag köpte på mig några hekto igår efter ett recepttips från min syster! Nämligen en suuupersmarrig kantarellpasta med bacon. Jisses vad god den var! Det fanns inte en pastafjäril kvar i skålen när vi hade ätit klart! 

Det var ett superenkelt recept som du hittar här! Sen vill jag bara säga till er som tror att ni inte kan laga mat :). Mitt bästa tips – läs igenom receptet ordentligt innan ni börjar! Jag vet inte hur  många gånger jag har börjat laga mat och sedan mitt i receptet insett att en viss del skulle ha gjorts för flera timmar sedan… Nu var detta inte ett sånt recept men jag såg till att hacka och förbereda allt iallafall innan jag satte igång (även duka för så fort en pasta är klar så vill man ju äta den på en gång innan det blir kallt).

  
  
  
  

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *