Nutellapizza

Oavsett om man har börjat jobba eller fortfarande har semester så är ju kvällarna helt ljuvliga nu. Vad passar inte bättre då än lite grill??  När grillen ändå är igång så kan jag tipsa om en smarrig efterrätt – nämligen Nutellapizza!! 

Häromkvällen kom min vän Richard över och hade med sig allt som behövdes för att skapa denna smarriga efterrätt. Degen gjorde han med Jamie Olivers recept. Sedan hade han en riktig stenplatta som han värmde på grillen – men det går bra med en vanlig pizzaplåt också. Finns på typ Cervera och liknande butiker. När pizzanbotten är klar så brer du helt enkelt ett tjockt lager med nutella på och garnerar med valfri frukt! Såååå gott!

  

  
  
  

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *