Ordning och reda

Handen på hjärtat – jag är VÄRSTA slarvmajan. Jag älskar att ha fint och städat hemma men jag AVSKYR att städa och rensa. Det är så galet tråkigt. Mina garderober är bara kaos. Och även om jag faktiskt har rensat så har jag för mycket grejer för att det ska få plats i garderoberna. Och då gäller det att ta till lite tricks. Stora och otympliga trägalgar går t ex bort. Jag har varit till den lokala kemtvätten och köpt på mig lite kemtvättsgalgar men de är lite rangliga… men igår kikade jag in på den här sköna bönans blogg. Hon hade gjort ett inlägg om organisera i garderoben och jag spanade in hennes galgar. Jag fick som svar att de var köpta på Åhlens. Sagt och gjort – nu har jag också klickat hem dem. Jag köpte 10 paket med 10 i varje så nu så har jag snart 100 nya galgar att fixa med. De ser ut att vara lite stadigare än kemtvättsgalgar så det blir nog kanon! Bra pris också – 35 kr för ett 10 pack.

galgar

Dessutom har dessa inte den där böjen på sig som kemtvättsgalgar har så det blir kanske inte samma ”bubbla” uppe på axeln i tyget. Men de finaste blusarna/klänningarna kanske får en bättre galge!

||||| 10 I Like It! |||||

2 reaktion på “Ordning och reda

 1. Linnea Öst

  You go, girl!
  Jag kör billiga plastgalgar (också från Åhléns), några anti-glidgalgar för de mer slinkiga plaggen och Ålles fina klämgalgar till byxor.
  Grejer är att inte hänga för tätt – då funkar vilka galgar som helst. Nu har jag X antal, och får INTE dubbehänga. Alltså – en sak in, en sak ut. Ja, det gör ont, men man får djävlas med sig själv två gånger om året och slänga ut det man inte rört på ett halvår…
  Blir säkert skitsnyggt i din garderob när du fixat klart!!!

  Svara
  1. Therese Jirving Inläggsförfattare

   Ohhh bra tips med anti-glidgalgar :-), Det ska jag shoppa!!!! KRAM

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *