Itsy bitsy teenie weenie

Strålande sol här i Stockholm idag.. och nästa vecka åker jag en kortis till Rhodos med en kompis. Detta fick mig att tänka på min bikinigarderob… haha ok jag har inte så många men jag behövde komplettera med en svart överdel till ett par bikinibyxor som jag har. Jag kilade bort till Gustaf Mellbin  här i Gamla Stan på lunchen. De är grymma där. Hon plockade fram en överdel som satt perfekt.. Ok det kostar en slant men det är det värt när de sitter bra!!

När jag var där så fick jag syn på en jääääättefin bikini från Primadonna som jag verkligen ville ha. Jag trodde den var svart först men såg sen att den var mörkt mörkt marinblå. Den fanns tyvärr inte kvar i min storlek. Tur det för då sparade jag ju ca 1700 pix haha. Men så snygg!

bs_40020

primadonna_swim-ocean_drive-40020-black-2_L_3431631

Älskar färgerna!!!

Och JISSES vad jag längtar efter att bada nu! Jag kommer att vara helt skrynklig efter mina dagar på Rhodos!!!

||||| 7 I Like It! |||||

2 reaktion på “Itsy bitsy teenie weenie

  1. Jessica

    Åh, snygg!! Dit hade jag gärna gått men det får bli nästa år. Nu blev det ångest på Twilfit istället. Älskar de där lite mindre där de bara slänger ett öga så vet de ❤️

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *