My makeup routine

Det här med smink alltså – det blir ALDRIG trist. Det finns inget roligare än när det kommer nyheter från Pür Cosmetics!!! Och det ska jag säga er att det kommer massa roligt i höst!

När jag började på det här jobbet så var det jättejobbigt att byta allt smink till ett annat märke… och sedan bytte vi märke och då skulle man byta IGEN. Men nu så – jag är verkligen supernöjd med Pür och nästan allt i min sminkväska kommer därifrån. Har några favoriter som jag bara inte kan vara utan:

Fully-Charged-Mascara-CapOff_300dpi

Jag lägger alltid ”tinted moisturizer” i medium som bas. Det är som en primer och foundation i ett! Sedan använder jag 4-1 pressade puder i färgen ”light tan”. Jag har länge varit ett stort fan av mascaran ”big look” som jag visserligen älskar fortfarande men just nu är jag helt hooked på ”fully charged”. Sedan klarar jag mig INTE utan ögonbrynspennan ”wake up brow”.

Sedan har jag självklart ”survival” paletten ”Selfie” – på riktigt – det är ju det enda man behöver.

love-your-selfie

Med de här skuggorna klarar man sig ju helt perfekt. Sedan är det ju super att favorit rouget ”savvy”… och kolla där ligger ju mascaran också!!

Men ibland kan man ju inte låta bli att snegla på andra märken (man är ju inte  mer än tjej) och jag har två favoriter just nu. Två MAGISKA paletter från Dior och Chanel. Chanels går i grön/brunt och är lite glittrig. Med Diors palett så kan man skapa både en vardagslook och en lite mer dramatiskt look. Love it!

Chanel Empreinte du Desert (är vad jag har förstått en limited edition för sommaren så skynda fynda)!

Dior Backstage Pros Eye Revier (vinnare av Swedish Beauty and Cosmetic Awards)

chanel_empreintedudesert001

När det gäller naglar så kan jag ju härja fritt för vi har inga nagellack i vårt utbud på Kraft :-). Jag gillar Mavalas små lack (deras över- och underlack är grymma). Men helst köper jag Chanel och Dior. Det är min svaghet!!! Just nu har jag Diors Junon på tassarna. I burken ser det grått ut men det blir en härligt dov jeansblå. Så himla snyggt! Sedan har jag haffat Chanels ”Turban” som också är från sommarkollektionen så där gäller det att vara snabb. Bilden nedan stämmer inte alls. Den är mycket mer krämig och lite mer åt korallhållet. Den lär bli en favorit som Diors ”pink” var förra året (också den en limited edition så jag har inte mycket kvar bohooooo)

S159524_XLARGE

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>