Catch up

Jisses vilken intensiv period jag precis har klarat av… eller den är inte riktigt över ännu. Ska ner till Malmö i morgon för marknadsmöte och sedan möten med label.m i London nästa vecka… SEN kan jag kanske pust ut och börjar min countdown till semester i USAAAAAA!!!

Vad har jag haft för mig de senaste veckorna då! MASSA kul! Här kommer ett litet axplock.

För några veckor sedan brassade jag ner till Göteborg där jag hade ett press/blogg event på Salong Tid. En av de finaste salongerna jag sett! Det är så himla kul att åka ner till Göteborg och träffa alla härliga bloggarna där nere. Vi åt god mat och kikade på alla våra senaste nyheter från Unite, Davines, label.m, Comfort Zone och Pür Cosmetics!

kollagepress

Veckan efter var det dags för ännu en Göteborgstur! Vårt varumärke GO247 (en herrgroomingserie) sponsrar musikalen Jersey Boys och de skulle ha genrep och vi hade fått bjuda in 30 kunder och bloggare! Jag hann även denna gång in på Salong Tid tillsammans med min vän Minna för att få en fin föning av Charlotta och Therese! Sedan åt vi en snabb men MAKALÖS middag på Toso innan vi avnjöt den fantastiska musikalen. Alltså de där killarna är HELT makalösa. Hade en sån kul kväll och var så glad att jag äntligen fick spendera lite tid med älskade Minna! Sen fick jag ju träffa några av Göteborgs bloggarna igen – win win!

kollageföning

Och nu senast i helgen var det dags för Frisörbåten! Vi ställde ut med GO247 och label.men och sponsrade även ”Battle of Barbers” – och så hade vi turen att få bli underhållna av den magiska Danny!!!!

kollagebåten

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>