Tess tipsar

I lördags gled jag förbi en nyöppnad butik på Mäster Samuelsgatan  – den heter MyMuesli. Titta bara vad fint det är! Man fick ju lov att gå in!

butiken

Som namnet antyder så säljer de färdigmixad Müsli – det fanns allt du kunde önska dig – från Paleo till smarrig och onyttig chokladmüsli! Jag fick så klart lov att köpa på mig några – jag tog choklad (så klart) – provade den som lyx på söndag morgon men den var faktiskt för söt. Däremot var blåbär supergod! Jag har en kvar som jag är mest spänd på – Birchermüsli – min favorit!!!

bircher

Vad jag förstår så kan man även blanda sin egen blandning och beställa hem (se länk till hemsidan tidigare i inlägget). Sen fanns de massa roliga som jag tänker är kul som present också. Kolla bara namnen!

chocolate

myfucketuplife

myworsthangover

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>