About last night…

Igår kväll gick Swedish Beauty and Cosmetics awards av stapeln! Så himla skoj kväll! Jag hade turen att få bli fixad i håret på Salong F&M och vår makeup artist Johanna mejkade mig med Pür Cosmetics!!

tess

På såna här tillställningar möter man så många som man känner (det är nog det som gör det så kul) – men man hinner inte fota alla. Men de här två favoriterna fick iallafall vara med på bild – Cecilia och Madeleine

cecilia och madeline

Oj jag hittade en till Karin, PO, Kicki och Robert (ni ser det tydliga glittertemat va)

gäng

Vi kom för en gångs skull i tid och hann njuta av fördrinken innan det blev för fullt!
bubbelVi kammade hem inte mindre än TRE priser :-). Först ut var ”årets herrhudvård” som vanns av GO247 bodywash. PO är på scen och tackar

po

Nästa pris var ”årets mascara” i den högre prisgruppen. Detta måste vara ett av de mest prestigefyllda prisen! Vi är så stolta att vi håller på att spricka. Det vanns av Pür Cosmetics Volume Vixen Mascara – den är grym! Petra rockar på scenen i sin fina klänning från Malene Birger!

petra

Sist men inte minst så vann vi ”årets hygienprodukt” med Davines OI showergel. Jag älskar ju den serien med schampo, balsam och håroljan. Så givetvis har jag även denna väldoftande duschcreme!!!! Här förklarar PO för Carin Da Silva hur bra produkten är  🙂

poigen

Så himla glad för min vän Marie som vann ”årets damparfym under 500 kr”. Den doftar såååå himla gott! Så glad för hennes skull!!! Har du inte testat den så spring till närmsta Åhlens och sniffa på den!!!

catalogueImage

 

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *