Diamonds are foreveeeeeer

Tjohopp i går var det dags för ännu ett pressevent! Denna gången var det label.m som skulle lansera en ny schampo och balsam duo. Jag kan tycka att det kanske inte är så mycket att ha ett pressevent för… MEN det var lite speciella ingredienser och vi skulle ändå ha ett event för våra kunder på kvällen så jag slog till. Men jag bestämde mig för att göra det under lite mer avslappnade former och hålla öppet hus så fick våra experter prata med journalisterna och bloggarna en och en (eller i mindre grupper iallafall). Detta är inte något jag kommer göra som en vana utan jag fortsätter nog att vara lite strikt med när jag har pressevent och när det räcker att bara skicka ut produkterna. Men det var superkul att göra så här för jag hann prata med nästan alla som kom förbi. Hela 25 stycken seglade förbi under eftermiddagen och jag hade bara två avhopp!

Vart seglade de förbi då? JO på Grand Hotel – fint som kattskit i vällingen. När jag fick höra vad produkterna innehöll så fanns det bara ett ställe som passade tyckte jag. Vad innehåller de då som är så flådigt? Jo:

Svarta och vita diamanter (mikroniserade då) – de exfolierar, rengör, skyddar (vid värmestyling) och ger glans.

Kronblad från vit ros – oljan lugnar, mjukgör och ger fukt

Champagne – är naturligt rengörande och pH-balanserande, ger antioxidanter, och ger volym (visste ni att det finns dem som tvättar håret med Champagne? Googla får ni se)

Pärlor– pärlornas protein förbättrar elasticitet och ger fukt samt motverkar friss!

produkter bord2

Hur fina var inte påsarna som press fick med sig?

påsar

Vi hade jättefin modeller också!

modellerkläder

Mejkade av min fina kollega Johanna med Pür Cosmetics så klart 🙂

theresejohanna

Till vår hjälp hade vi experterna Meddi och Simon från Toni & Guy

meddisimon

Hur härligt var det inte att hänga på Grand en hel dag och kväll (kundevent på kvällen)… med slottet som utsikt!

rummet

utsiktslottet

Så där ja – då var ännu event avklarat. Nästa vecka väntar Göteborg och de härliga skönhetsbloggarna där nere. Det ser jag så fram emot 🙂

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *