Think pink!!!

Jag älskar väskor som man kan ha liksom ”runt kroppen” – så kallade ”cross over”. Det är så himla bra när man går till jobbet (och som jag alltid bär runt på massa saker), eller när man shoppar och också har saker i händerna. Kanske en åldersgrej? Jag vet inte! Hur som så har jag en nätt liten svart sak från DKNY men klurar lite på en ljust beige/rosa till sommaren. Önskar mig den här!

michael-michael-kors-ballet-jet-set-large-cross-body-bag-ballet-product-2-702147749-normal

||||| 12 I Like It! |||||

En reaktion på “Think pink!!!

  1. Ninni

    Skulle aldrig köpa en väska som inte är crossover. Får ont i axlarna direkt av att spänna mig för att inte väskan ska ramla av. Dessutom har jag alltid en massa matmassar i händerna pga tre hungriga killar i familjen. Jorå, de får allt hjälpa till att bära de med!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *