Bitch Balm

Häromkvällen när jag kom hem så satt det ett paket på min dörr.  Ja ni förstår ju hur glad och förväntasfull man blir. Paketet kom inte från någon annan än Lipglossbitch – en av sveriges äldsta skönhetsbloggare – ja jag tror faktiskt den äldsta. Alltså inte äldst som i gammal utan som den som har bloggat längst. Hon har lanserat en lipscrubb och ett läppbalsam och hade nu skickat mig prover på detta. Så KUL! För oftast är det ju jag som skickar ut prover!

Jag är beroende av denna typ av produkter. Jag måste alltid ha något på läpparna och då jag inte gärna sover i läppstift/läppglans så får det ju bli någon annan typ av produkt på natten :-). Jag kan verkligen inte sova om jag inte får smörja in läpparna med något! Jag älskar dessa produkter men då jag inte är någon expert på recensioner så överlämnar jag det helt enkelt till en annan duktig skönhetsbloggare – kika in här för att läsa vad hon (och även jag) tyckte om produkterna!

Fina är de också. Bilden har jag lånat av Linda Hallberg och jag hoppas att det är ok…. Haha världens lataste inlägg men jag bara slet upp mitt paket och testade produkterna innan jag hann fota dem fint!

bitchbalm

Vill du köpa dem? Då klickar du dig vidare hit!

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *