Vårgarderob

Som bekant älskar jag vintern men börjar bli bra trött på att klafsa runt i svarta skor och svart kappa/täckjacka!! Idag var det barmark i Stockholm och solen tittade fram då och då…  Kan inte låta bli att drömma några månader fram (för hur gärna ni vill så är det inte vår ännu)! Som vanligt när det rör sig åt vår och sommar så är det rosa som dominerar för mig. Men spanade även in ett par beiga boots. De här två dosorna får gärna bli sambo med mig framåt mars! Båda från Nilson så helt överkomliga i pris!

  
  
De rosa ser lite tantiga ut på bilden men såg dem i en tidning och då var de jättefina. Måste spana in dem live!!

Skulle gärna vilja ha en rosa jacka också. Gärna denna från H&M

  
 
Och något liknande denna från Didrikson (vet inte om denna är en gammal modell)

  
Men men än så länge får jag nöja mig med lite rosa i lyan som jag har börjat smyga fram 🙂

  

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *