Middagstips

I går hade jag en kompis över på middag och skulle sno ihop något enkelt så där efter jobbet. Valet föll på en soppa som blev så himla god att jag måste tipsa om den. Det var en ”thai inspirerad” morotssoppa. Receptet kom från ICA kuriren och du hittar det här.  Jag valde att ha koriandern på sidan då jag vet att inte alla älskar koriander (som jag gör). Men min kompis gillar det också så vi öste på. Om man inte gillar det så säger receptet att man kan ha persilja istället!!!

Den här kommer jag att göra igen. Men nästa gång har jag nog även i en klyfta vitlök!!!

morotssoppa

||||| 4 I Like It! |||||

En reaktion på “Middagstips

  1. Annica

    Testade detta recept med vitlök det blev ju jättegott! Kompletterade med shiitake svamp vilket inte var helt fel heller. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *