Före och efter

Här kommer en före och efter bild på mitt hår!!

tessyha

Nä jag vet  – ingen större skillnad va :-). Det är det som är poängen. Bilden till vänster är tagen hemma hos mig imorse och bilden till höger är taget när jag kom in till kontoret!!! Jag vill då påpeka att det utomhus är ca 2 plusgrader, fuktigt och regnet hänger i luften. Då brukar mitt hår växa si så där 3 storlekar och vara superfrissigt!! MEN inte idag!

Vadan detta undrar ni? Jo tackar som frågar – har provat nya produkter från Davines. Jag kommer inte gå in så mycket i detalj på dem för jag har inte haft pressmöte ännu. Ibland blir det så. Produkterna finns redan på salong men jag har inte kunnat informera press… jag hade kunnat få hem pressprover i december men vem har tid för pressmöte då? Sedan behövde jag hjälp från våra fullbokade tekniker… så då hamnade det lite längre fram. Sånt som händer.

Hur som så heter serien Your Hair Assistant och består av ett gäng produkter som motverkar friss, ger kortare föningstid och står emot fukt (yeah). De är framtagna speciellt för att användas vid föning och bakom dessa produkter står Angelo Seminara som är Artistic Director för Davines. Han är även mångfaldig vinnare av brittiska ”Hairdresser of the Year! De produkter jag använde idag var schampoo, balsam och en primer!

HUR FINA FÖRPACKNINGAR??

YHAprod

Är du lite nyfiken??? Kika in på www.yourhairassistant.se ( så stolt över den här hemsidan som jag har tagit fram i samarbete med en kille på vår marknadsavdelning ).

||||| 6 I Like It! |||||

En reaktion på “Före och efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *