Tar du inte hand om din hud??

Jag ska inte kasta sten i glashus. Innan det jobb jag har nu så var jag inte heller speciellt bra på att ta hand om min hud. Visst smörjde jag in mig men med VAD var inte så viktigt. Det fanns ingen plan. Så är det säkert för många av er också. Och jag klandrar er inte. Om man ska ha riktigt bra hudvård som är anpassad till ens hudtyp så ska man helst ta sig till en salong och få experthjälp (tiiiid?). Sedan kostar även bra hudvård en liten slant…

SÅÅÅ då har jag nu bästa och plånbokvänligaste tipset till dig! Jag jobbar ju (bland andra) med ett varumärke som heter Bioline som är ett italienskt professionellt varumärke. De har under hösten lanserat de smartaste ansiktsmaskerna! För visst har du (precis som jag) köpt på dig en riktigt dyr ansiktsmask och tänkt ”att nu ska det bli andra bullar av”… och så blir man lite snål och ska spara på den där masken och sedan hamnar den längst bak i hyllan och till slut slängts? Ca 600 spänn down the drain :-(.

Tillbaka till maskerna. De är i ”engångsförpackningar”… nja de räcker snarare till ca 4 behandlingar men de kommer i en smart liten påse som kan tillslutas så att produkten inte blir dålig! Och kostar då bara 75 kr för 20  ml. Så himla smart!!!

Så om du inte gör något annat så kan du iallafall ge din hud en liten fyra veckors kur och kör en mask i veckan! Finns för alla hudtyper. Jag fullkomligt älskar de här maskerna! Jag var supertorr i ansiktet i går efter att ha varit ute i den kalla luften och gjorde fuktmasken och idag är min hud som ny!!

Bioline Aqua+ Intense Moisturizer – precis som det låter – en fuktmask för alla hudtyper som innehåller två olika sorter av hyaluronsyra!

AQUA-Intense-Moisturizer-Mask--20ml-LOW

Bioline Vita+ Revitalizing –  en närande mask för torr och livlös hud. Passar dig (och mig) som har en mogen och torr hud. Man blir superfräsch och får massa lyster!

VITA-Revitalizing-Mask-20ml-LOW

Bioline Dolce+ Intense Relief Mask – uppfräschade och skyddande gelmask för dig med känslig, ömtålig, rodnad och torr hud!

DOLCE-Intense-Relief-Mask-20ml-LOW

Bioline Pura+ Normalizing Mask – en grön lermask för blandhy, oren och fet hud. Har en normaliserande och balanserande effekt, huden blir klar och jämn.

PURA-Normalizing-Mask-20ml-LOW

Så detta var mitt lilla prisvärda tips till dig! Och känner du dig extra generös så kompletterar du med serum och creme också. Den här serien har verkligen ett bra pris. Du hittar återförsäljare på www.bioline.se eller så klickar du hem dem här.

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *