Tant Tess

Det kan ju inte ha undgått någon att jag älskar mässing! Inte heller min vän Frida som köpte mig en supersöt bullig ljusstake i julklapp. Hon tipsade mig då om loppisen som ligger här i Sundbyberg (retro och designbutiken) som hade flera av den sorten! Idag på eftermiddagen så hade jag tid att kika in där och norpa åt mig en kompis till min ljusstake. Och… till min stora förtjusning så hade de även ett fint drinkfat (eller som idag – fikafat). Har länge velat haft ett sånt! 

  
Tjejen i butiken sa att jag hade tur då det ”är så trendigt”… Och ja det är ju det som tur är då utbudet är så stort nu. Men jag har inrett med mässing sedan min första lägenhet och kommer fortsätta göra så :). Hälsar Tant Tess!

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *