Gott Nytt (H)år!

Gott Nytt År på er alla! Jag hoppas att ni alla har haft en fin nyårsafton! Jag firade med min syster och familj. Vi hade jättetrevligt! Jag la ut en bild på mig själv i början av kvällen och fick så många fina kommentarer om mitt hår (taaack) och frågor om vad jag hade gjort! Jag önskar så klart att jag kunde rekommendera någon fantastisk produkt som ni alla kunde rusa och köpa :). Men faktum är att jag tvättade håret i förrgår, sov på det, slängde på en mössa och tog en långprom… För att rädda det så böjde jag till topparna med den breda ghd tången… Och så blev det jättebra haha. I bland har man TUR helt enkelt! :))

 Ok ett tips kan ni få – den fina glansen på håret får jag med hjälp av Davines Minu schampoo, balsam och serum som är favoriter just nu!

  
Vi gick hårt ut från början och drack Champange och åt supergoda tunnbrödschips med löjromsröra!

  
  
Förrätten stod pappa för haha. Han hade fixat till deras gäster och jag fick med några extra!

  
Till varmrätten snodde vi ihop en helstekt oxfilé och en fransk potatisgratäng! Inte så kul att fota men GOTT är det ju! Efter dansunderhållning av barnen så avslutade vi med olika glassar!

  
När klockan slog 12 var vi så trötta att vi skålade i Zeunerts julmust och avslutade en supermysig kväll! 

Därför vaknade vi relativt pigga i morse och avnjöt en hejdundrade brunch med hemgjord müsli, amerikanska pannkakor och toast! Kan man få en bättre start på året???

  
  
Sen var det dags för Nyårskonserten från Wien… Och nu funderar jag på om jag orkar genomlida Ivanhoe eller om jag ska lägga mig och läsa en bok. Vilket som – slappt och skönt!

Ha en fin dag!

||||| 13 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *